Retur og Ombytning

Kære Kunde,

Vi håber, at du bliver glad for dine varer. Ønsker du alligevel, at returnere en vare kan vi sagtens hjælpe med det også. Når du handler på Norrly.com kan du bytte eller returnere dine varer i op til 30 dage.  

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden, bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre på vores webshop. Varen, du ikke ønsker at beholde, bedes du sende retur til vores adresse. Se hvordan du returnerer en vare i nedenstående afsnit Returnering.

Returnering
Du kan returnere dit onlinekøb i vores forretning eller sende retur til vores adresse. 

Ønsker du at returnere din vare i vores forretning, skal der enten kunne fremvises byttemærke eller ordrekvittering fra købet. Alle prismærker skal fortsat sidde på varen. Du kan aflevere den personligt på nedenstående adresse mod forudgående aftale.

Sådan returnerer du dine varer hvis du ønsker at sende varen retur:

  1. Giv os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb inden 14 dage fra modtagelse. Meddelelsen skal gives på mail til info@norrly.com. På mailen skal følgende tydeligt fremgå: Fulde navn, CVR nr. ved erhvervskunder, ordrenummer, telefonnummer, e-mail, adresse, postnummer, by, hvilke(n) vare(r) det drejer sig om og dato for modtagelse af varen. I mailen skal det tydelig fremgå, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
  2. Pak dine varer forsvarligt ind. Vi opfordrer til at genbruge oprindelig indpakning.
  3. Send din returpakke til vores adresse og husk at bede om en kvittering samt tracking nummer på forsendelsen. Du betaler selv for denne type returforsendelse.
Norrly
Rolighedsvej 3 st. th.
1958 Frederiksberg

Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis returnerede produkter ikke er i oprindelig stand, forbeholder vi os retten til at tilbageholde et passende beløb.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 1. Hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr.
 2. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 3. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 4. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 5. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
 6. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Reklamationsret

Når du handler hos os, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis du vil indberette en reklamation, skal du venligst sende en e-mail til info@norrly.com og vedhæfte et billede af reklamationsvaren. Du bedes at beskrive problemet så detaljeret som muligt. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du er berettiget til en refundering, vil denne finde sted indenfor 14 dage efter vi har godkendt reklamationen. Er reklamationen berettiget, og har du sendt varen retur til os, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Rolighedsvej 3 st th - 1958 Frederiksberg, Danmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.